Församlingens mission

I vår vision talar vi om att församlingens uppdrag är att göra Jesus känd, trodd och älskad i vår bygd och på olika missionsfält.

Därför arbetar vi med mission i form av olika satningar i Dala-Järna, Vansbro och Västerdalarna. Vi vill att människor ska få ett personligt möte med Jesus. Denne Jesus gör anspråk på att vara vägen sanningen och livet. Han vill bli din vän och frälsare. läs mer >>

Församlingen stöttar på olika sätt mission och missionärer i Västafrika och Östeuropa.


 

Version för utskrift

Studio i Centralasien

Mission

Att vara med och bygga upp en radiostudio är något som Sture gillar. Han har varit med och hjälpt till i många olika studioprojekt genom åren. Nu senast i Centralasien där en studio nu står färdig för att spela in musik på det lokala språket.

Version för utskrift

Jon & Charlotte

Mission

Våra steg och våra stigar har vår herre stakat ut. Vart det leder det vet ingen, men vi följer i hans spår. Det är han som gett oss livet, i hans närhet får vi stå. Med Jesus som vår herde kan vi aldrig vilse gå. (texten från en tavla hemma i köket).

Så var det då äntligen dags........att återvända till vårt Västafrika. Vår bön är att resan ska bli framgångsrik och att vi ska kunna återvända med en klar bild hur ett framtida arbete skulle kunna se ut. Kom ihåg Sierra Leone, kom ihåg susu folket, kom ihåg oss i era böner, speciellt barnen. Barnen har fullt sjå med att försöka komma på vilka leksaker som kan följa med i vår väldigt lätta packning, och vilka som måste stanna kvar hemma. De ser fram emot att få byta ut vinterkläderna mot shorts, t-shirt och flip flops...Barn har ju ett lustigt sätt att se på saker och ting, och pojkar som de är, pratar de om alla lejon de ska dit och slå ned. Hm, riktigt så blir det ju inte kommer de ju snart att upptäcka. Men vi är tacksamma över att de också ser fram emot att åka, även om de kommer att sakna sina kompisar och familjer här i Sverige. En sak är säker, barnen är inte ett hinder i vårt arbete, utan en tillgång.

                                                                                       Jon & Charlotte Adam, Josef, Lukas, Naomi.

 

 

Version för utskrift

Montego Bay, Jamaica

Mission

"My Lord was pleased to die for my sins; why should I not be glad to give up my poor life out of love for Him." -Girolamo Savanarola

“I myself, for instance, am not especially gifted, and am shy by nature, but my gracious and merciful God and Father inclined Himself to me, and when I was weak in faith He strengthened me while I was still young. He taught me in my helplessness to rest on Him, and to pray even about little things in which another might have felt able to help himself”.? - James Hudson Taylor

Varma hälsningar från Montego Bay. Tiden går snabbt och vi har nu tagit oss igenom FCD (Foundations in Community Development) kursens teoretiska del. Undervisningen har varit mycket givande och vi kommer att ha nytta av den kunskap vi fått i framtiden. Det ordnade sig
oväntat med barnpassning vilket gjorde att Charlotte kunde delta i kursen. Vi är mycket tacksamma att vi båda kunde vara med, det ger oss en gemensam plattform att stå på.

Version för utskrift

Jamaican News

MissionIrie man!
...........så befann vi oss då i Jamaica, landet som vi kanske mest förknippar med namn som Bob Marley, Merlene Ottey och the raggaeboys. Jamaica är en mycket vacker ö med höga berg där det odlas kaffe, sockerrör, plantin, bananer, brödfrukt, ackee,apelsiner, grapefrukt, kokos och olika typer av yam.

På gång

There are no upcoming events

Användarfunktioner

Har du inget konto? Anmäl dig här!
Lost your password?

Missa inte

 

 

Vilka är online

Gäster: 7

Nyheter

ARTIKLAR


KOMMENTARER last 2 days

Inga nya kommentarer

Länkar last 2 weeks

Inga nya länkar

Media Gallery last 7 days

No new media items

Om cookies

Läs om cookies

Studieförbund