Angår Jesus mig?

Det är en viktig fråga. För oss i VDF är den viktig. Vi är medlemmar i en lokal församling därför att vi har funnit Jesus. Denne Jesus vill att du ska lära känna honom.

Att tro på Jesus är att tro på sanningen. Jesus gör anspråk på att vara sanningen. Han säger "Jag är vägen, sanningen och livet". Han är inte en väg eller en sanning utan sanningen i bestämd form och vägen i bestämd form och livet i bestämd form.

Många vill undvika frågan om Gud genom att säga sig tro på någonting, en gud som är min. Samhället idag tenderar gå mot en slags privatreligion där var och en tror på det han vill.

Gud har skapat oss. Han har sänt sin Son, Jesus Kristus för att frälsa dig och mig. Jesus angår dig och mig. Han väcker känslor. Han konfronterar oss. Han vill att vi ska komma till honom. Han vill förlåta dig och ge dig ett evigt liv. Han har gjort allt - du behöver bara acceptera det han gjort.

Vill du samtala så kontakta någon i församlingen. Känner du ingen så skicka ett mail så kan vi kontakta dig.

 


 

Version för utskrift

MITT LIV SOM NYBLIVEN KRISTEN OCH MÄNNISKA

Många gånger har jag fått frågan om varför inte jag tror på Gud eller Jesus. Mitt svar har varit att nåt finns, men förnekad Gud och Jesus. Frågan har också varit om jag har läst Bibeln någon gång. Mitt svar har blivit följande: Har aldrig läst den, aldrig hållit i den. För mig har Bibeln varit en sagobok, liknande Bröderna Grimm eller liknande.
Frågor ställdes om jag kunde bli kristen någon dag, bemöta Jesus. Aldrig, bara den dagen helvetet fryser till is, blev mitt svar.

Men det var förr, på den gamla tiden. Då man levde i annan värld. I en värld då man var ute och härjade på helger och nätter. En värld bestående av kompisar, alkohol, koffeintabletter och cigaretter. Inga andra droger togs eftersom jag alltid varit emot det.

På gång

There are no upcoming events

Användarfunktioner

Har du inget konto? Anmäl dig här!
Lost your password?

Missa inte

 

 

Vilka är online

Gäster: 6

Nyheter

ARTIKLAR


KOMMENTARER last 2 days

Inga nya kommentarer

Länkar last 2 weeks

Inga nya länkar

Media Gallery last 7 days

No new media items

Om cookies

Läs om cookies

Studieförbund