Jon & Charlotte

Mission

Våra steg och våra stigar har vår herre stakat ut. Vart det leder det vet ingen, men vi följer i hans spår. Det är han som gett oss livet, i hans närhet får vi stå. Med Jesus som vår herde kan vi aldrig vilse gå. (texten från en tavla hemma i köket).

Så var det då äntligen dags........att återvända till vårt Västafrika. Vår bön är att resan ska bli framgångsrik och att vi ska kunna återvända med en klar bild hur ett framtida arbete skulle kunna se ut. Kom ihåg Sierra Leone, kom ihåg susu folket, kom ihåg oss i era böner, speciellt barnen. Barnen har fullt sjå med att försöka komma på vilka leksaker som kan följa med i vår väldigt lätta packning, och vilka som måste stanna kvar hemma. De ser fram emot att få byta ut vinterkläderna mot shorts, t-shirt och flip flops...Barn har ju ett lustigt sätt att se på saker och ting, och pojkar som de är, pratar de om alla lejon de ska dit och slå ned. Hm, riktigt så blir det ju inte kommer de ju snart att upptäcka. Men vi är tacksamma över att de också ser fram emot att åka, även om de kommer att sakna sina kompisar och familjer här i Sverige. En sak är säker, barnen är inte ett hinder i vårt arbete, utan en tillgång.

                                                                                       Jon & Charlotte Adam, Josef, Lukas, Naomi.

 

 

Artikelalternativ

1 kommentar(er)

Följande inlägg ägs av de personer som gjort dem. Denna sajt tar inget ansvar för det som sägs.
Skrivet av: piggelina på 2009-01-25 @ 22:34 Jon & Charlotte
Ja, ni är väl en tillgång hela ni! Puss på er och sköt om er. Själklart kommer vi ihåg alla, även den minste i våra DAGLIGA böner!!!!
[ # ]

På gång

There are no upcoming events

Användarfunktioner

Har du inget konto? Anmäl dig här!
Lost your password?